A Morning News a reggeliző asztalra elhelyezett A/4 formátumú Hotelújság, fejlécén a szálloda logójával. Kivonatolt napi híreket, időjárás jelentést, fittness és sport ajánlót kombinál az aznapi szállodai vagy turisztikai ajánlattal. A szálloda a saját hirdetéseit, promócióit is megjelenítheti az erre kialakított felületeken.

A Morning News előfizetői azok a szállodák, akik számára fontos a szálloda a szálloda vendégeinak minőségi kiszolgálása.

Kivitel: alló A4 formátumú, 2 oldalas Hotelújság. Az email útján érkező pdf anyag mérete kb. 1 Mb.

A Morning News napi használatú komplex szállodai marketing eszköz, a szálloda vendégeinek kiszolgálására. Címlapján a szálloda logóját, belső oldalain 4-5 rövid hírt tartalmaz. A 2 oldal terjedelemben a szálloda saját üzenetei is megjelenhetnek. A Morning News a tárgynap előtti este pdf formátumban email útján érkezik meg a szállodába. Magyar és angol nyelven érhető el.

A lapot a szálloda saját igényeihez alkalmazkodó példányszámban nyomtatja ki színesben vagy fekete-fehérben irodai A/4-es nyomtatóval. A vendég reggel az étteremben és a közösségi terekben kapja kézhez.

Megrendelés