A Daily Newspaper a vezető hírszolgáltatók napi híreit gyűjti össze annak érdekében, hogy a szálloda vendégei a számítógépük használata nélkül is mindig friss hírekhez juthassanak.

Ha fontosnak tartja, hogy a vendégei minden nap megkapják a legfrissebb híreket már a reggeliző asztalnál, akkor ezt a szolgáltatást önnek találtuk ki.

Szállodája a saját hirdetéseit, promócióit megjelenítheti a Daily Newspaper-ben, többféle felületen.

Kivitel: alló formátumú, kompakt hírlevél, A4-es méretben, 6 oldalon, angol és magyar nyelven. Az anyag mérete kb. 1,5 MB.

A Daily Newspaper a napilapokhoz hasonlóan vezető híreket, gazdasági összefoglalókat, időjárás jelentést, sport és más egyéb aktualitásokat tartalmaz. A Daily Newspaper a tárgynap előtti nap este pdf formátumban email útján érkezik meg az előfizetőkhöz.

A Daily Newspapert a szálloda a saját igényeihez alkalmazkodó példányszámban nyomtathatja ki egy egyszerű irodai A/4-es nyomtatóval fekete-fehér vagy színes kivitelben.

Javasoljuk, hogy a Daily Newspapert a közösségi terekben, az étteremben vagy a wellness pihenőkben helyezzék el, hogy ott találhassák meg vendégeik.

Megrendelés